Цінність психолого–педагогічних поглядів Л.Т. Білецького у Кам’янець–Подільському державному українському університеті (1918−1920 рр.) - Чеканська, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається наукова діяльність Л.Т. Білецького, спрямована на вивчення проблеми становлення та розвитку психологічної і педагогічної науки, в контексті діяльності Кам’янець Подільського державного українського університету (1918 1921 рр.).