Теоретико–методологічні засади дослідження психосоціального розвитку особистості в період дорослішання - Шамне, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано теоретичні основи дослідження психо соціального розвитку в онтогенезі. Обгрунтовується системний погляд на період 11 21 року як перехідний від дитинства до дорослості.