Багатоаспектність казкотерапії як напрямку сучасної практичної психології - Шевченко, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються переваги методу казкотерапії при роботі з дитиною. Викладені основні принципи психологічного аналізу при роботі з казками, створеними дітьми. Автор також розглядає основні функції, які виконують казки, і можливості, які дає робота з клієнтом у рамках казкотерапії.