Духовний вимір психологічного здоров’я особистості в сучасному глобалізованому просторі - Щербакова, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду ролі освіти і виховання у формуванні психологічного здоров’я особистості, зокрема його духовного виміру в умовах глобалізаційних суспільних змін.