Характеристика взаємовідносин між батьками та дітьми - Єзерницький, Л.Й.; Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає стосунки між батьками та дітьми; негативні фактори батьківського виховання як чинники погіршення взаємостосунків між дітьми та батьками, а також погіршення особистісного розвитку дитини.