Експериментальне дослідження жанрової своєрідності літературної творчості в юності - Кривопишина, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Здійснено експериментальне дослідження жанрової своєрідності продуктів літературної творчості сучасних авторів вербально художнього тексту; проалізовані дані стосовно наявності відсутності залежності між віковими періодами створення творчого продукту і жанровою прина лежністю продукту літературної творчості.