Чинники та критерії комунікативно– мовленнєвого розвитку дошкільника - Михальська, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі комунікативно мовленнєвого розвитку дітей дошкільного віку. Розглядаються основні чинники та критерії комунікативно мовленнєвого розвитку.