Активізація становлення емоційно– оцінкової сфери молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень - Мусіяка, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається проблема розвитку емоційно оцінкової сфери у дітей молодшого шкільного віку.