Психологічні особливості та детермінанти агресивної поведінки підлітків - Павелків, В.Р. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено теоретичний аналіз природи підліткової агресивності виходячи із специфіки основних новоутворень підліткового віку та характеру взаємин у сфері педагогічної взаємодії і сімейних взаємостосунків.