Особливості емоційного компонента моральної свідомості дітей молодшого шкільного віку - Павелків, Р.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено результати експериментального дослідження психологічної структури та конкретних форм моральних проявів особистості молодшого школяра на основі здатності дітей відчувати особливості емоційних станів людини в ситуаціях виникнення стратегії заступництва.