Становлення позитивної Я–концепції як мета особистісної адаптації обдарованих дітей молодшого шкільного віку - Паненкова, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті обґрунтовано теоретичні підходи у дослідженні формування позитивної Я концепції обдарованих дітей молодшого шкільного віку.