Сучасні аспекти особистісного розвитку - Папуча, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню сучасних аспектів особистісного розвитку. Аналізуються психологічні особливості та лінії розвитку особистості.