Теоретичні аспекти дослідження проблеми соціального інтелекту - Пилипенко, Н.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Здійснено теоретичний аналіз вітчизняних та зарубіжних підходів до проблеми соціального інтелекту. Встановлено, що проблема знаходиться у стані теоретичної та практичної розробки. Визначено перспективу подальших досліджень у даному напрямку.