Вплив сім’ї та сімейних цінностей на формування духовності особистості дитини - Подкопаєва, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена дослідженню проблеми впливу сім’ї та сімейних цінностей на формування духовності особистості дитини.