Педагогічні конфлікти в ранньому юнацькому віці - Рудзевич, І.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті охарактеризовано основні психологічні особливості юнацького віку, що є важливими при вивченні педагогічних конфліктів.