Аналіз підходів до психологічної оцінки керівників - Савельєва, В.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті пропонується аналіз ефективності існуючих підходів до психологічної оцінки керівників, а також розгляд компетентнісного підходу, який найповніше відповідає вимогам навчання і розвитку керівників, що проводиться на підставі їх психологічної оцінки.