Характеристика прояву гуманного ставлення до людей із фізичними вадами у майбутніх педагогів - Сизко, Г. І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто проблему становлення гуманної особистості вчителя. Проаналізовано питання самоосвіти та шляхи професійно педагогічної підготовки. Визначено структуру гуманних взаємин та умови, необхідні для становлення гуманності у майбутніх педагогів. Здійснено дослідження рівня сформованості гуманності у студентів.