Особливості подолання суїцидальних проявів серед співробітників правоохоронних органів - Сімко, Р.Т. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто особливості суїцидальних проявів серед співробітників органів внутрішніх справ та шляхи проведення заходів щодо їх профілактики.