Індивідуальний підхід до навчання: ставлення учнів - Скорич, Л.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено та ґрунтовно проаналізовано результати дослідження таких психологічних особливостей реалізації індивідуального підходу як внутрішнє ставлення учнів до організації педагогічної взаємодії, коли вчитель проявляє підвищену увагу до їхньої індивідуальності.