Розробка загальних засад психогігієни професійної діяльності працівників ОВС у контексті здійснення психопрофілактичної роботи в ОВС України - Слюсар, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблено спробу дати визначення поняттю психогігієни в ОВС, окреслити її основні завдання. Проаналізовано співвідношення психопрофілактики та психогігієни в ОВС України. Обґрунтовано необхідність розробки загальних засад психогігієни в ОВС України.