Особистісні особливості начальників караулів оперативно–рятувальної служби цивільного захисту МНС України з різним рівнем професійної успішності - Снісаренко, А.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати визначення особистісних особ ливостей начальників караулів Оперативно рятувальної служби цивільного захисту МНС України з різним рівнем професійної успішності. Проведене дослідження дозволило виділити три типи суттєво різних психологічних профілів фахівців, що свідчить про значні розходження у структурі особистостей та потенційно може обумовлювати їхню професійно психологічну придатність.