Проблема співвідношення між феноменами “національна самосвідомість” та “етнічна самосвідомість” у психології - Співак, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано основні теоретичні підходи до визначення понять “національна самосвідомість” та “етнічна самосвідомість” у психологічній науці.