Дослідження особливостей когнітивного компонента різновікових взаємин молодших школярів - Столяренко, О.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано характеристику та представлено результати дослідження особливостей когнітивного компонента різновікових взаємин учнів молодшого шкільного віку.