Особливості самокатегоризації особистості юнаків у контексті становлення особистісної та соціальної ідентичності - Токарева, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми становлення особистісної та соціальної ідентичності студентів як необхідної умови їхнього само визначення і самореалізації у суспільстві. Розглядається динаміка самокатегоризації студентів у процесі професійного становлення.