Вибрані кореляти морального розумування української та польської молоді – порівняльне дослідження - Груца-Мьонсік, Уршуля (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Мета статті – ознайомлення з результатами власного дослідження вибраних корелятів морального розумування польської та української молоді на матеріалах експериментів, проведених автором з учнями старших класів польсько українських середніх навчальних закладів.