Родина – основа для виховання моральної свідомості молоді - Груца-Мьонсік, Уршуля (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На основі власних досліджень автор статті підтверджує тезу про залежність рівня моральної свідомості дитини від родинної ситуації, стилю виховання, освіти батьків. Звертається увага на відсутність зв’язку між економічним статусом родини і моральністю її членів.