Тренінг – інструмент особистісного зростання особистості - Федорчук, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на основі аналізу науково методичної літератури обґрун товується значення тренінгу як засобу особистісного зростання.