Вплив акцентуацій характеру на девіантну поведінку підлітків - Чайковська, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психологічні механізми та детермінанти поведінкових відхилень, проаналізовано вплив акцентуацій характеру на формування девіантної поведінки підлітків.