Психологічні особливості оптимізації фізичної активності особистості - Шинкарюк, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психологічні особливості оптимізації фізичної активності учнів старших класів. Встановлено, що застосування різних фізичних вправ викликає різні емоції та мотиви активності.