Відмінності батьківського ставлення на різних етапах психосексуального розвитку, які впливають на жіночу сексуальність - Яковенко, О.К. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано відмінності батьківського ставлення, які впливають на жіночу сексуальність на різних етапах психосексуального розвитку. Було продемонстровано результати порівняльного аналізу особливостей батьківсько дитячих відносин та сексуальності дівчат пубертатного, перехідного періоду та сексуально зрілих жінок.