Розвиток творчості та формування наукової картини світу в майбутніх учителів біології - Яланська, С.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Формування наукової картини світу за допомогою фундаментальних закономірностей природи організує в єдину систему знання, отримані при вивченні біологічних предметів. Пізнання сутності живого сприяє розвитку творчості майбутнього вчителя біології – продуктивної діяльності, здатної породжувати якісно нові цінності суспільного значення.