Методологічні підходи до визначення поняття “особистість злочинця” як ключового у кримінальній психології - Алексєєва, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу наукових поглядів на особистість злочинця, оцінці сутності та визначенню поняття “особистість злочинця”.