Хронометричні дослідження в експериментальній психології (західноєвропейські та американські наукові центри) - Богуцька, Т.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Представлено загальний огляд психохронометричних досліджень до останньої четверті ХХ сторіччя в західноєвропейських та американських наукових центрах.