Психологічний зміст професійної діяльності слідчих прокуратури України - Бриков, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена актуальним питанням психологічного забезпечення слідчо прокурорської діяльності в органах прокуратури України. Викладені напрямки наукових досліджень психологічного змісту професійної діяльності слідчих прокуратури.