Психологічні механізми особистісного зростання підлітків - Булах, І.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на основі теоретичного аналізу визначено сутність осо бистісного зростання людини, показано тісний взаємозв’язок особистісного і морального зростання у підлітковому віці, обґрунотовано психологічні механізми становлення моральної самосвідомості підлітків як основи їхнього особистісного і морального зростання