Особливості та умови розвитку поняття “професійна рефлексія” - Воронова, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статі здійснюється історико ретроспективний аналіз розвитку феномена рефлексії. Уточнюється зміст поняття “рефлексії”, її структури та видів у її історичному розвитку з погляду різноманітних психологічних концепцій.