Психічне здоров’я як професійно значуща характеристика особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано психічне здоров’я як професійно значуща характеристика особистісної зрілості майбутніх психологів. Описано результати дослідження психічного здоров’я майбутніх психологів.