Відповідальне батьківство як засіб удосконалення культури здоров’я студенток - Жигульова, Е.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Обґрунтована висока значущість грудного вигодовування для психофізичного здоров’я дитини та матері.