Особливості розвитку уваги у дітей молодшого шкільного віку з нормальним та порушеним мовленням - Бєлова, О.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває особливості розвитку процесів уваги у молодших школярів з нормальним та порушеним мовленням, вплив різноманітних функцій уваги на розвиток пізнавальної діяльності учнів.