Психологічні особливості професійного становлення вчителів - Кокун, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено результати теоретичних та емпіричних досліджень автора щодо психологічних особливостей професійного становлення вчителів.