Деякі аспекти формування і розвитку мотивів професійно−педагогічної самоосвіти вчителів іноземних мов у системі післядипломної освіти - Вишневська, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються деякі аспекти формування та розвитку професійно педагогічної самоосвіти молодих учителів іноземних мов у системі післядипломної освіти.