Соціально−психологічний розвиток дитини в сім’ї, узалежненій від алкоголю - Довгопол, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано ситуацію соціально психологічного розвитку дитини в сім’ї, узалежненій від алкоголю; зловживання алкоголем – це таємниця сім’ї; непередбаченість подій, страх та тривога; альтернуюче виховання, неконгруентність у спілкуванні; недостатня увага до дитини.