Психологічна консультація у системі післядипломної педагогічної освіти - Єгорова, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі оптимізації післядимпломної педагогічної освіти шляхом привнесення в неї психологічної складової, яка може набувати різних форм, зокрема – психологічного консультування педагогічних працівників. Розкрито мету, завдання, зміст та особливості психологічного консультування вчителів у контексті післядипломної освіти.