Психологічні особливості усвідомлення студентами смисложиттєвих орієнтацій - Іванцев, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подаються результати дослідження процесу усвідом лення студентською молоддю смисложиттєвих орієнтацій. Встановлена класифікація наявних у свідомості сучасних студентів смисложиттєвих орієнтацій, запропоновано психологічні засоби їх оптимізації