Психологическая помощь в ситуации безработицы (из опыта работы психолога службы занятости) - Клёпова, Т.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У поданій статті як важливі критичні події у професійному розвитку особистості розглядаються втрата й зміна роботи та період безробіття. Позначено способи надання психологічної допомоги клієнтам служби зайнятості – індивідуальні консультації й групові форми роботи. Проаналізовано ефективність проведених програм соціально психологічного тренінгу. Узагальнюється досвід роботи психолога профконсультанта Центру зайнятості населення м. Тирасполя.