Проблема самоконтролю в психології особистості - Проценко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються деякі проблеми самоконтролю. Автор намагається проаналізувати стан висвітлення проблеми само контролю у вітчизняній та зарубіжній психологічній літературі.