Становлення цінностей особистості у контексті проблем української реальності - Романюк, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюється процес становлення цінностей осо бистості у контексті проблем української реальності, а також зроблена спроба вибудувати модель психології становлення людських цінностей. Пропонується структура цінностей, які під впливом соціально психологічних механізмів перебувають у процесі становлення і переоцінки, еволюції і взаємоперетворення.