Розумова відсталість як психолого– педагогічна проблема - Гаврилов, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблена коротка характеристика особливостей психічного розвитку розумово відсталих дітей прогредієнтної та непрогредієнтної груп.