Концептуальні засади дослідження соціально–психологічних детермінант становлення суб’єкта економічної соціалізації - Дембицька, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню концепції дослідження економічного досвіду як одного з вагомих соціально психологічних чинників процесу становлення особистості як суб’єкта економічної соціалізації.