Особистісна зрілість як акме особистості психолога–професіонала - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто особистісну зрілість як вершину у розвитку особистості психолога професіонала. Розкрито особливості осо бистісної і професійної зрілості психолога, шляхи її формування.